kuzekPopolna hrana za pse AMI 100% rastlinska

Ami s svojimi izdelki širi kulturo trajnostnega razvoja. Njihovi izdelki dokaz kako lahko s pravo ljubeznijo do živali in okolja ustvarimo popolno 100% rastlinsko hrano za naše ljubljenčke.

mucPopolna hrana za mačke AMI 100% rastlinska

Ami s svojimi izdelki širi kulturo trajnostnega razvoja. Njihovi izdelki dokaz kako lahko s pravo ljubeznijo do živali in okolja ustvarimo popolno 100% rastlinsko hrano za naše ljubljenčke.

DIEN CHAN – refleksna masaža obraza


1

Metoda DIEN CHAN prihaja iz Vietnama. Po končani vojni leta 1975, so se Vietnamci soočili s hudim opustošenjem in uničenjem. Imeli so embargo (nič notri, nič ven). Bolnišnice so bile prepolne ljudi, za katere ni bilo nikakršnih zdravil na razpolago. Zdravniki so »golih rok« pomagali ljudem lajšati bolečine.

Profesor doktor Bui Quoc Chau – utemeljitelj metode DIEN CHAN – je ob hudem pomanjkanju zdravil nemočen gledal vpijočega mladeniča v bolečinah. Edino področje kjer se ga še ni dotaknil je bil obraz zato mu je na čelo pritisnil s konico svinčnika. Bolečina je v trenutku popustila. Od tu dalje se je doktor, z ekipo 30 zdravnikov zahodne in tradicionalne medicine, posvetil proučevanju obraza. Narisali so zemljevid 476 točk na obrazu, katere od leta 1980 uporabljajo za lajšanje in zdravljenje vseh neravnovesij – bolezni v našem telesu.

  • DIEN pomeni OBRAZ
  • CHAN – pomeni DIAGNOSTIKA, USTAVITI

To je terapija kibernetike saj se impulzi, ki ga stimuliramo na obrazu, prenesejo v možgane od tam pa impulzi ravnovesja potujejo v organ.

Z navedeno metodo se znatno zmanjša že prisotna bolezen (akutna). Pri bolezni v začetni fasi pa lahko pridemo do ozdravitve. Metoda Dien Chan se poleg tradicionalne medicine in zahodne medicine oslanja še na domače zdravilstvo in na načelo ENOSTI – Vse je eno in Eno je vse.

Vsa naša psihična, čustvena, vsa fiziološka in patološka stanja v našem telesu se zrcalijo na obrazu.

Metoda je preprosta in učinkovita. Vsak jo lahko izvaja sam. Želja prof. doktorja Bui Quoc Chau je, da se SAMOPOMČ čim bolj širi.

35,60 EUR (32,51 EUR brez DDV) na kos Ami Dog 3kgAmi – 100% rastlinska hrana
za pse in mačke


AMI je italijanski proizvajalec hrane za pse in mačke.
Hrana je 100% rastlinska brez primesi živalskega izvora in
brez poskusov na živalih (cruelty free).

NAKUPI ZDAJoffer bg2fwfw

vege4 logo
Že 14 let nas lahko najdete na policah slovenskih trgovin.

V podjetju prispevamo k širitvi trajnostne kulture in soodgovornosti v odnosu do človeštva ter narave.

Kontakti

Vege 4 d.o.o.

Ferrarska 14
p.p. 1037
6000 Koper, Slovenija

info@vege4.si
+ 386 5 630 22 99

facebook grey

Copyright VEGE4 d.o.o. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih