O izdelkih

Ami – 100% rastlinska hrana za pse in mačke

 

mucAMI je italijanski proizvajalec hrane za pse in mačke. Hrana je 100% rastlinska brez primesi živalskega izvora in brez poskusov na živalih (cruelty free).

Gre za proizvode:

- Izdelane na bazi rastlin, torej brez prisotnosti odpadkov klavnic, mesa živali ali rib in živalskih mok
- Brez barvil, brez konzervansov, brez surovin z gensko spremenjenimi organizmi
- Brez surovin preizkušenih na kakršenkoli način na živalih
- So predmet izključno znanstveno-univerzitetnih analiz, brez kakršnegakoli laboratorijskega testiranja na živalih

AMI NE IZVAJA POIZKUSOV NA ŽIVALIH IN NE NAROČA DRUGIM, DA BI TO IZVAJALI. POLEG TEGA SE ZA SEDANJOST IN BODOČNOST ZAVEZUJE, DA NE BO IZVAJALA IN NE PODPIRALA EKSPERIMENTIRANJA IN VIVISEKCIJE NA ŽIVALIH.

 

 

ALI LAHKO HRANIMO PSA ALI MAČKO Z VEGETARIJANSKO DIETO?

Tako psa kot mačko lahko zagotovo hranimo vegetarijansko/vegansko, čeprav nista po naravi vegetarijanca. Panda, na primer, čeprav je mesojed je skoraj vegan.

V naravi te živali ne bi jedle ničesar od tega kar se nahaja v pločevinki s hrano za domače živali.
Posebne diete bi se morali držati pri mački, ker je pri slednji živjensko potrebna aminokislina imenovana taurin, ki se nahaja v mišicah živali. Ta aminokislina je že umetno sestavljena in uporabljena v hrani za mačke (ne vegetarijanski), ki se jo dobi na trgu, vegetarijanski mački moramo to dodati kot prehransko dopolnilo. Pomanjkanje taurina privede do slepote, pa tudi do pogina. Prehrana AMI vsebuje tako TAURIN kot vitamin A in linolejsko kislino – laboratorijsko izdelano.

 


 


Orme Naturali – naravna kozmetična linija za naše ljubljenčke

Resized 20180406 153727 removebg preview


Koža in dlaka naših štirinožnih prijateljev sta pomemben sestavni del pasje in mačje anatomije. Odsevata videz, zdravje, starost in v določeni meri tudi življenjsko zgodbo vašega prijatelja.

Izdelki Orme Naturali so izključno iz naravnih sestavin. Te so obogatene s posebnimi elementi z dokazanim dermatološkim učinkom, ki so primerni za vse tipe kože in dlake. Skrivnost linije Orme Naturali je v načinu kako, celice v koži in dlaki, reagirajo z naravnimi sestavinami izdelkov. Ker izdelki vsebujejo sestavine, ki so identični sestavinam kože, jih celica v procesu osmozne izmenjave naravno vsrkajo. Rezultat je čistejši, mehkejši in bolj zdrava kožušček naših živali.

 

Almacabio – detergenti ekološke avantgarde

vvvvKdo so in njihova vizija

So stvarnost s pestro izbiro naravnih možnosti, so stalen napredek, ki postavlja Naravo v svoje središče. So inovativni in pionirji v tem, kar počnejo, uspešni pa so lahko le, če so prepričani, da je svobodna izbira na dosegu vseh. Plavajo proti toku, saj najboljša izbira ne predstavlja vedno najlažje poti, ki jo morajo prehoditi. Trdno verjamejo, da lahko živimo v boljšem svetu in takega se trudijo narediti.

S skupino visoko kvalificiranih ljudi s področja ekoloških detergentov, ki so istočasno tudi zelo motivirani, da sprejmejo njihova prepričanja in filozofijo, so trdo delali za izdelavo prve linije proizvodov, imenovanih »Almacabio«.

To počnejo z največjo preglednostjo že od leta 1974, po strogih merilih, ki zagotavljajo kakovost vsakega izdelka. Danes predstavlja Almacabio linijo detergentov, ki je poznana in vpeljana v trgovinah z naravno prehrano; ta rezultat je potrdil njihova prepričanja in jih je spodbudil k nadaljnjemu delu.

Zakaj ekološka čistila

- zadostuje manj kot polovica tradicionalnega praška, saj so visoko koncentrirana
- pri pravilnem doziranju se cenovno izplačajo
- premišljene formule za specifično rabo
- varujejo gospodinjske aparate in preprečujejo obloge v odtokih

Morda vsi ne vedo, da številni klasični praški spuščajo v prostore določeno količino škodljivih in zelo strupenih plinov, kot sta formaldehid in klor. Detergenti Almacabio vsebujejo rastlinske sestavine in tako v našem bivalnem okolju ne puščajo strupov. Vse linije, ki jih proizvaja Almacabio, nastajajo v proizvodnem centru, kjer se izdelujejo samo ekološki praški. To izbiro narekuje potreba, da se zagotovi porabniku proizvode brez kakršne koli možnosti »onesnaženja« z osnovnimi surovinami petrokemičnega izvora.


Proizvodi Almacabio

- so proizvodi s površinsko aktivnimi snovmi pridobljenimi iz rastlinskega izvora
- so lahko in hitro biorazgradljivi
- so brez poizkusov na živalih
- so brez primesi živalskega izvora

Almacabio je nosilec certifikata Bio C.E.Q. in VeganOk

certAmi – 100% rastlinska hrana
za pse in mačke


AMI je italijanski proizvajalec hrane za pse in mačke.
Hrana je 100% rastlinska brez primesi živalskega izvora in
brez poskusov na živalih (cruelty free).

NAKUPI ZDAJoffer bg2fwfw

vege4 logo
Že 14 let nas lahko najdete na policah slovenskih trgovin.

V podjetju prispevamo k širitvi trajnostne kulture in soodgovornosti v odnosu do človeštva ter narave.

Kontakti

Vege 4 d.o.o.

Ferrarska 14
p.p. 1037
6000 Koper, Slovenija

info@vege4.si
+ 386 5 630 22 99

facebook grey

Copyright VEGE4 d.o.o. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih