Pogoji poslovanja

 

CENE:

Cene so prikazane v bruto zneskih, z vključenim DDV-jem, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. V primeru spremembe cene artikla med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

PLAČILO:

Nakup je možno poravnati :
- po predračunu na naš TRR (ko plačate preko elektronske banke v sklicu navedite številko naročila)


DOSTAVA:

Blago naročeno v spletni trgovini VEGE4.si dostavljamo s  Pošta Slovenije.
- Redna dostava paketa

POŠTNINA:

Ob nakupu nad 55,00 € (z vključenim DDV) strošek dostave (poštnino) krije Vege 4 d.o.o. in je dostava za kupca brezplačna.
Ob nakupu do 55,00 € (z vključenim DDV) strošek dostave (poštnino) plača kupec ob prevzemu pošiljke direktno Pošti Slovenije po njihovem veljavnem ceniku.

 


ČAS DOSTAVE:

Naročeno blago bo dostavljeno v max. 5 delovnih dneh od datuma prejema naročila.


PRITOŽBE IN SPORI

VEGE4 d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.
VEGE4 d.o.o. se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.
V primeru težav se kupec s podajalcem VEGE4 d.o.o. lahko po elektronski pošti obrne na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. VEGE4 d.o.o. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem.
Zato si VEGE4 d.o.o. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


STVARNA NAPAKA

Kdaj je napaka stvarna? Kadar:

· artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet

· artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana

· artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane

· je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila

Kako se preverja primernost artikla?

Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.

 

Kako se stvarno napako uveljavi?

Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te in na lastne stroške obvestiti v zakonsko določenem roku. Kupec nam hkrati omogoči pregled artikla. Pravico do uveljavljanja stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

PRAVICA POTROŠNIKA DO ODSTOPA OD POGODBE

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Ob vračilu mora biti priložen račun, ki ste ga prejeli ob pošiljki. Lahko priložite tudi obrazec za odstopanje od pogodbe kjer navedete številko vašega računa v kolikor želite vračilo kupnine.

Če blago izpolnjuje vse zgoraj naštete pogoje, vam lahko izdelek zamenjamo za drug izdelek ali povrnemo kupnino izdelka na vaš TRR račun, nemudoma oziroma najkasneje v 14 (štirinajstih) dneh.
V kolikor želite zamenjavo, morate napisati na račun izdelek, ki želite, da vam ponovno pošljemo.
Poštne stroške vračila in potne stroške morebitne zamenjave, krije kupec.

POMEMBNO: Ko vračate pošiljko, ne pošiljajte s storitvijo odkupnine, ker tovrstnih pošiljk zaradi možnosti zlorab, ne prevzemamo!!!

Vrnjeno blago pošljite na naslov:

VEGE4 d.o.o.
Ferrarska 14
p.p. 1037
6000 Koper, Slovenija


POTRDILO O SKLENJENI POGODBI

Račun vam pošljemo po željenem komunikacijskem kanalu. VEGE4.si d.o.o. hrani vsa besedila pogodbe (račune, predračune), ki so dostopni tudi potrošniku. Vsi registrirani kupci v spletni trgovini VEGE4.si imajo dostop do potrdila o sklenjeni pogodbi (računa), zgodovine naročil in do svojega računa še preden se blago odpošlje. Tudi vsi ostali kupci (to so kupci, ki izvedejo hiter nakup brez registracije) lahko dostopajo do potrdila o sklenjeni pogodbi (računa) pred dostavo naročenega blaga tako, da nas kontaktirajo preko elektronske pošte ali telefona.

 

NAROČILO

Kupec je po Obligacijskem Zakoniku Republike Slovenija dolžan prevzeti naročen paket.
V primeru neprevzema stranki moramo zaračunati stroške, ki so pri tem nastali (dve poštnini), kar znaša €7,80.

Kupec ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine www.VEGE4.si in da se z njimi strinja.

Ob nakupu, morate posredovati naslednje podatke:

-Ime in priimek
-Naslov dostave
-Pošto in poštno številko
-Telefonsko številko
-Email

Spletna trgovina VEGE4.si bo osebne podatke uporabila izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

 

POMOČ PRI NAKUPU

Pred nakupom se kupec v naši spletni trgovini lahko registrira, lahko pa registracijo opravi, ko je artikle že izbral in pospravil v nakupovalno košarico. Naše izdelke lahko iščete po kategorijah, ki so navedene la zgornji strani ali jih iščete s pomočjo "Iskalnika" ki se nahaja na zgornji desni strani.
Ko najdete izdelek, ki želite naročiti s klikom na sliko, ga boste odprli in imeli tako možnost določiti količino in morebitno barvo, velikost, model.
Količino, če želite več kot 1, je treba ročno izbrisati in napisati željeno količino.
Ko ste to opravili morate pritisniti na gumb "V košarico" in tako je Vaš izbran izdelek shranjen. Nato lahko nadaljujete brskanje ali greste na blagajno zaključiti nakup.
V kolikor ste prepričani, da želite kupiti izbran izdelek, kliknite na "NA BLAGAJNO".
Pojavila se bo vsebina Vaše nakupovalne košarice kjer je vidno ime produkta, količina, velikost in cena ter končna cena Vašega naročila.
Vse napisane cene že vključujejo 22% DDV, hrana za pse in mačke vsebuje 9,5% ddv.
Če ste ugotovili, da ste se pri vnašanju zmotili pri količini, imate možnost to popraviti s pomočjo prikazanih ikon »posodobi« ali »odstrani« V kolikor ste se zmotili pri izbiri barve, velikosti ali modela, morate izdelek odstraniti iz nakupovalne košarice, vedno s pomočjo ikone »odstrani« - in iti ponovno v spletno trgovino ga poiskati in izbrati pravilno opcijo.
Za nadaljevati morate pritisniti gumb "NA BLAGAJNO". Naslednja stran, ki se Vam bo pojavila je stran kjer morate vpisati Vaše podatke za naročilo: ime in priimek, naslov, poštna številka, kraj, elektronski naslov ter Vašo telefonsko številko.
Zaradi tovrstnih zlorab so VSA POLJA OBVEZNA.
Izbrati morate način plačila: Po povzetju (samodejno že izbrano), plačilo preko spletne banke oziroma po predračunu ali s Paypal računom.
Označite polje "Prebral sem in se strinjam s pogoji poslovanja". V kolikor jih želite prebrati, lahko kliknete na besedi »pogoji poslovanja« ali jih najdete na dnu spletne strani, pod "Skrb za stranke".
Ko ste se prepričali, da so vsi podatki pravilno vnešeni kliknete na gumb "NADALJUJ" . Prikazal se vam bo celoten pregled naročila. Če želite še kaj popraviti lahko kliknete na gumb "NAZAJ", če pa ste se prepričali, da so vsi podatki pravilno vnešeni in da želite dokončno zaključiti nakup kliknete na gumb "ZAKLJUČI NAROČILO" Prikazalo se Vam bo obvestilo o uspešno opravljenem nakupu in obvestilo o prejemu po elektronski pošti v naslednji nekaj minutah: potrdilo naročila, račun v elektronski obliki ter opomba vaše pravice do vračila (odstopanja od pogodbe) v roku 14 (štirinajstiih) dneh.
V slučaju, da niste dobili nobenega potrditvenega emaila, pomeni da ste v polje napačno vpisali elektronski naslov. V tem primeru Vas prosimo, da nam pišete na naš email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in nam posredujete pravega.
Ko bo Vaša pošiljka predana v dostavo, boste ponovno dobili naš email kjer Vas obveščamo o poslanem naročilu ter Vas obveščamo, da bo prispel k Vam v roku 1-3 delovnih dneh.
V kolikor imate vseeno težave pri nakupovanju, nas lahko kontaktirate na naš email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .Ami – 100% rastlinska hrana
za pse in mačke


AMI je italijanski proizvajalec hrane za pse in mačke.
Hrana je 100% rastlinska brez primesi živalskega izvora in
brez poskusov na živalih (cruelty free).

NAKUPI ZDAJoffer bg2fwfw

vege4 logo
Že 14 let nas lahko najdete na policah slovenskih trgovin.

V podjetju prispevamo k širitvi trajnostne kulture in soodgovornosti v odnosu do človeštva ter narave.

Kontakti

Vege 4 d.o.o.

Ferrarska 14
p.p. 1037
6000 Koper, Slovenija

info@vege4.si
+ 386 5 630 22 99

facebook grey

Copyright VEGE4 d.o.o. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih