Varovanje osebnih podatkov

 

Varovanje osebnih podatkov v skladu z GDPR pravilnikom

(General Data Protection Regulation)

S sprejemanjem spodaj napisanih pogojev oz. vašo prostovoljno, izrecno, informirano in nedvoumno privolitvijo o uporabi, obdelavi in hrambi vaših osebnih podatkov, izražate soglasje za uporabo in obdelavo le-teh. Soglasje izrazite tako, da v postopku nakupa na spletni strani obkljukate polje "Strinjam se s pogoji poslovanja, obveznostjo plačila in dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov".

Na spletni strani podjetje VEGE4.si d.o.o. v namen zagotavljanja kakovostnih prodajnih in poprodajnih storitev hrani in obdeluje vaše osebne podatke, ki jih posredujete z naročilom. V namen zagotavljanja pregleda toka osebnih podatkov, vam posredujemo tudi podrobnosti glede hrambe in obdelovanja vaših osebnih podatkov. Vaše podatke strogo varujemo kot poslovno skrivnost in jih ne bomo uporabljali v nepooblaščene namene, jih zlorabljati ali posredovali nepooblaščenim osebam.

 

Katere osebne podatke hranimo in obdelujemo?
Ime in priimek kupca
Naslov kupca
Poštna številka in pošta kupca
Država kupca
Telefonska številka kupca
Email naslov kupca
IP naslov računalnika, s katerega je kupec oddal naročilo
Vir strani, preko katere je kupec prišel na našo spletno stran
Izdelki, ki jih je kupec naročil
Čas naročila (datum in ura)

 

Kje se vaši osebni podatki hranijo?
Vaši osebni podatki se hranijo v administraciji trgovine, zabeleženi pa so tudi v naši glavni bazi na strežniku. Spletna stran uporablja CMS.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov?
Do osebnih podatkov dostopajo VEGE4 d.o.o.
Vsi pogodbeni partnerji so po naših medsebojnih pogodbah dolžni varovati vaše podatke kot poslovno skrivnost, in jih ne smejo uporabljati v lastne namene, jih zlorabljati ali posredovati tretjim osebam.

Komu se vaši osebni podatki posredujejo, kateri podatki se posredujejo in zakaj?

Eni od navedenih dostavnih služb:
Pošti Slovenije d.o.o., matična številka 5881447000, za končno dostavo paketov (ime, priimek, naslov, pošta, poštna številka, država)
DPD d.o.o., matična številka 1966812000, za končno dostavo paketov (ime, priimek, naslov, pošta, poštna številka, država, telefonska številka, e-mail naslov)
GENERAL LOGISTICS SYSTEMS d.o.o., matična številka 1538217000, za končno dostavo paketov (ime, priimek, naslov, pošta, poštna številka, država, telefonska številka, e-mail naslov)

 

Servisu za pošiljanje elektronske pošte:
Google LLC, ki so lastniki spletnih servisov, preko katerih kupce preko e-maila obveščamo o njihovem naročilu in o sami dostavi (ime, priimek, naslov, pošta, poštna številka, država, telefonska številka, email)

Plačilnemu sistemu:
Paypal Holdings inc. (PayPal), v kolikor za način plačila izberete Paypal, saj je to osnova za izvedbo plačila preko njihovega servisa (ime, primek, naslov, poštna številka, pošta, država, artikel).

Seznanitev z nameni obdelave vaših osebnih podatkov je pogoj za veljavnost osebne privolitve. S sprejemanjem pogojev na tej strani ob naročilu ste kot kupec privolili v obdelavo svojih osebnih podatkov v enega ali več določenih namenov. Vaši osebni podatki so zbrani za določene, izrecne in zakonite namene od trenutka naročila na spletni strani do preklica ali ukinitve prodajnega programa.

Vaše osebne podatke zbiramo, obdelujemo in hranimo za naslednje namene (podatki označeni s plusom so nujno potrebni za izvajanje pogodbe ali za izvajanje ukrepov na zahtevo posameznika pred sklenitvijo pogodbe (*ZVOP-1: 3. odst. 9. in 2. odst. 10. čl.).

Ime in priimek kupca
+ za pošiljanje naročenega paketa na pravi naslov
+ za kreiranje računa
+ za pošiljanje navodil za uporabo po pošti

Naslov kupca
+ za pošiljanje naročenega paketa na pravi naslov
+ za kreiranje računa
+ za pošiljanje navodil za uporabo po pošti

Poštna številka in pošta kupca
+ za pošiljanje naročenega paketa na pravi naslov
+ za kreiranje računa
+ za pošiljanje navodil za uporabo po pošti

Država kupca
+ za pošiljanje naročenega paketa na pravi naslov
+ za kreiranje računa
+ za pošiljanje navodil za uporabo po pošti

Telefonska številka kupca
+ za dogovor o času dostave paketa
+ za obvestila o času dostave paketa
+ za obveščanje o stanju pošiljke
+ za obveščanje o morebitnih spremembah naročila

Email naslov kupca
+ za obvestila o času dostave paketa
+ za obveščanje o stanju pošiljke
+ za potrjevanje reklamacij
+ za obveščanje o morebitnih spremembah naročila

IP naslov računalnika, s katerega je kupec naročil
+ za dokazilo o naročilu v primeru morebitnih pritožb

Vir strani, preko katere je kupec prišel na našo prodajno stran
za marketinške namene (boljše razumevanje potreb kupca)

Izdelki, ki jih je kupec naročil
+ za kreiranje računa
+ za omogočanje morebitnih reklamacijskih zahtevkov

Čas naročila (datum in ura)
+ za omogočanje in potrjevanje morebitnih reklamacijskih zahtevkov

Osebne podatke, ki niso nujno potrebni za izvajanje pogodbe, zbiramo zato, ker so potrebni zaradi zakonitih interesov za katere si prizadeva upravljavec ali 3. oseba, razen kadar prevladajo interesi ali pravice posameznika, ki zahtevajo VOP, zlasti otrok. (ZVOP-1: 9/4 in 10/3)

Pooblaščena oseba za varovanje vaših podatkov:  (VEGE4 d.o.o.).

V podjetju VEGE4 d.o.o. smo ocenili, da ocena učinka predvidenih dejanj obdelave na varstvo osebnih podatkov ni potrebna, saj gre za povsem osnovna dejanja obdelave, ki so nujno potrebna za opravljanje naročene storitve, hkrati pa od stranke ne zahtevamo vpisa podatkov, ki za to niso nujno potrebni.

 

Zagotovitev uveljavljanja pravic posameznikov

Dostop do podatkov, informacij, možnost popravka
Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico od upravljavca dobiti potrditev, ali se v zvezi z njim obdelujejo osebni podatki, in kadar je tako, dostop do osebnih podatkov in določenih informacij. Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima ob upoštevanju namenov obdelave pravico do dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov, vključno s predložitvijo dopolnilne izjave. Pisni zahtevek za dostop do svojih osebnih podatkov ali zahtevek za morebitne popravke lahko posredujete na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po pošti na naslov VEGE4 d.o.o., Ferrarska 14 p.p. 1037, 6000 Koper, Slovenija.

Ugovor avtomatski obdelavi in profiliranju

Posameznik ima na podlagi razlogov, povezanih z njegovim posebnim položajem, pravico, da kadarkoli ugovarja obdelavi osebnih podatkov v zvezi z njim, vključno z oblikovanjem profilov na podlagi teh določb. Upravljavec preneha obdelovati osebne podatke razen, če dokaže nujne legitimne razloge za obdelavo, ki prevladajo nad interesi, pravicami in svoboščinami posameznika, na katerega se le-ti nanašajo, ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov. Pisni zahtevek oz. ugovor avtomatski obdelavi in profiliranju lahko posredujete na email ali po pošti na naslov VEGE4 d.o.o., Ferrarska 14 p.p. 1037, 6000 Koper, Slovenija.

Izbris osebnih podatkov (pravica do pozabe)

Kadarkoli po izvedenem naročilu lahko zahtevate izbris osebnih podatkov. Izbris osebnih podatkov lahko zahtevate po prejemu in plačilu naročenega paketa.

Izpis podatkov v strojno berljivi obliki

Kadarkoli po izvedenem naročilu lahko zahtevate izpis osebnih podatkov v strojno berljivi obliki. Pisni zahtevek za izpis svojih osebnih podatkov v strojno berljivi obliki lahko posredujete na email.

Prenosljivost podatkov

Kupec ima pravico, da prejme osebne podatke v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki in pravico, da te osebne podatke posreduje drugemu upravljalcu, ne da bi ga mi kot upravljalec, ki so mu bili te osebni podatki zagotovljeni, pri tem ovirali. Pisni zahtevek za prenos svojih podatkov lahko posredujete na email ali po pošti na naslov VEGE4 d.o.o., Ferrarska 14 p.p. 1037, 6000 Koper, Slovenija.

Vse informacije se zagotovijo brezplačno razen, če so zahteve očitno neutemeljene ali pretirane, zlasti ponavljajoče, lahko upravljavec:
zaračuna razumno pristojbino, pri čemer upošteva upravne stroške posredovanja informacij, sporočila ali izvajanja zahtevanega ukrepa
zavrne ukrepanje v zvezi z zahtevo.Ami – 100% rastlinska hrana
za pse in mačke


AMI je italijanski proizvajalec hrane za pse in mačke.
Hrana je 100% rastlinska brez primesi živalskega izvora in
brez poskusov na živalih (cruelty free).

NAKUPI ZDAJoffer bg2fwfw

vege4 logo
Že 14 let nas lahko najdete na policah slovenskih trgovin.

V podjetju prispevamo k širitvi trajnostne kulture in soodgovornosti v odnosu do človeštva ter narave.

Kontakti

Vege 4 d.o.o.

Ferrarska 14
p.p. 1037
6000 Koper, Slovenija

info@vege4.si
+ 386 5 630 22 99

facebook grey

Copyright VEGE4 d.o.o. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih